Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη

Κατασκευή Ιστοσελίδας το 2020

Το 2020 σε μία εποχή η οποία συνεχώς περικυκλώνεται από πληροφορίες δεν μπορεί η επιχείρηση σας να λείπει από αυτές.

Η κατασκευή της ιστοσελίδας σας δεν γίνεται προκειμένου να την τοποθετήσετε κάτω κάτω  στην εταιρική σας κάρτα. Η δημιουργία της σελίδας της επιχείρησης σας είναι το Α και το Ω στην παρουσία σας σε αυτό τον ξεχωριστό κόσμο που λέγετε διαδίκτυο. Η εμφάνιση και το design παίζουν πρωταρχικό  ρόλο όπως και η φυσική βιτρίνα του καταστήματος σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι η πρακτικότητα και η γρήγορη περιήγηση του πελάτη σας στην σελίδα. Τον πελάτη δεν τον ενδιαφέρει αν βρίσκεστε πχ στην Θεσσαλονίκη ή κάπου αλλού. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι εύκολα να αντιληφθεί τι είναι αυτό που πουλάτε , προϊόν ή υπηρεσία, και να μπορέσει να επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Μήν χάνετε λοιπόν την ευκαιρία να έρθετε κοντά με τον δυνητικό σας πελάτη ο οποίος καθημερινά βομβαρδίζεται από τις διαφημίσεις των ανταγωνιστών σας.

Στην owltech προσπαθούμε να έρθουμε κοντά στα θέλω του πελάτη προκειμένου να κατασκευάσουμε από την αρχή  την ιστοσελίδα ή το eshop που τον εκφράζει σύμφωνα με τα δικά του θέλω αλλά με τις σωστές τεχνικές.

“Μην αργείς να δείξεις στο διαδίκτυο την σωστή παρουσία της επιχείρησης σου”

Customers

www.demex.gr

Είμαστε οι Demolition Experts, οι ειδικοί στις αποξηλώσεις-καθαιρέσεις και αδιατάρακτες κοπές. Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους τεχνίτες που με επαγγελματισμό και συνέπεια αναλαμβάνουν υπεύθυνα κάθε είδους αποξήλωση με γνώμονα την ασφάλεια και τον σεβασμό στον πελάτη. Η owltech ανέλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της ιστοσελίδας με μοντέρνο σχεδιασμό

Customers

www.holigreen.gr

Η εταιρεία Ηoligreen snacks & flavors ξεκίνησε το 2021 το ταξίδι της στον χώρο της υγιεινής διατροφής, με μεράκι και πάθος, σκοπεύοντας να συνδυάσει πρωτότυπες, ποιοτικές και γευστικές επιλογές που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους. Η owltech ανέλαβε την υποστήριξη και αναβάθμιση του eshop καθώς και την προώθηση στην Meta