Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη

Γιατί να μην φτιάξω μία ιστοσελίδα μόνος μου ;

Στο διαδίκτυο θα βρεις πολλές online υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων αλλά ακόμα και eshop με τρόπους του τύπου drag and drop. Οι υπηρεσίες αυτές συνήθως κοστολογούν ανά μήνα ή ανά έτος.

Που είναι όμως η μεγάλη διαφορά ενός τυποποιημένου σχεδίου ιστοσελίδας με ένα πραγματικό project στην owltech ?

Η Κατασκευη ιστοσελιδας είναι πραγματικά μια πολυσύνθετη διαδικασία η οποία αποτελείται από πολλά μέρη και διαδικασίες που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Φυσικά όλα αυτά δεν μπορούν να συγκριθούν με ένα απλό drag and drop.

  • Ένα project ξεκινάει από το μηδέν και αρχίζει να διαμορφώνετε σύμφωνα με τα θέλω και τις ανάγκες του πελάτη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η ιστοσελίδα σας ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να είναι μοναδικό και να περιέχει την ταυτότητα και το ύφος της επιχείρησή σας. Όλα τα παραπάνω δεν μπορούν να συμβούν αν το template που έχετε διαλέξει μόνοι σας σε μια έτοιμη πλατφόρμα το έχουν ακόμη 100+ άτομα ή επιχειρήσεις που μπορεί ακόμη και να είναι ανταγωνιστές σας.
  • Ένας ακόμη σημαντικός παράγοντας είναι η ελευθερία κινήσεων στο μέλλον σε ότι μπορεί να αφορά τεχνικά ή σχεδιαστικά μέρη της ιστοσελιδας ή του ηλεκτρονικού καταστήματος. Τα ελεύθερα online εργαλεία δεν μπορούν να μετατρέψουν κατά πολύ το ήδη υπάρχων template. Έτσι θα έρθετε στο σημείο να εγκαταλείψετε ότι έχετε δημιουργήσει γιατί πλέον δεν θα καλύπτει τις ανάγκες σας. Χάνοντας έτσι χρόνο και χρήμα.
  • Η Ασφάλεια είναι το τρίτο και πιο σημαντικό κομμάτι το οποίο θα πρέπει να σας απασχολεί. Η κατασκευή πχ: μιας ιστοσελίδας στην Θεσσαλονίκη φιλοξενείτε συνήθως σε εξυπηρετητές ( servers ) που βρίσκονται χιλιόμετρα μακριά. Αργότερα σε αυτή την σελίδα θα αποθηκεύεται δεδομένα και ίσως και προσωπικά δεδομένα πελατών σας τα οποία σίγουρα δεν θα πρέπει να τα βάλετε σε κίνδυνο. Μια εταιρεία όπως η owltech υποστηρίζετε από εταιρείες hosting με τις οποίες συνεργάζεται χρόνια και μπορεί να σας δώσει την εγγύηση ασφαλείας που χρειάζεστε αντίθετα από μια δωρεάν online υπηρεσία κατασκευης ιστοσελιδας .
  • Τέλος θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψιν ότι τέτοιου είδους οικονομικές ιστοσελίδες δεν είναι καθόλου φιλικές με τις μηχανές αναζήτησης (google) κάτι το οποίο θα καταλάβετε άμεσα όταν θα προσπαθήσετε να ξεκινήσετε τεχνικές SEO οι οποίες θα αποδειχθούν άκαρπες.

Στην Owltech είμαστε εδώ προκειμένου να σας βοηθήσουμε να κατασκευάσετε την ιστοσελιδα ή το ηλεκτρονικό κατάστημα που έχετε ονειρευτεί. Φροντίζουμε ώστε να έχετε ένα μοναδικό και άριστο αποτέλεσμα το οποίο μαζί μπορούμε στην συνέχεια να το προωθήσουμε προκειμένου να κερδίσετε την αναγνωρισιμότητα του διαδικτυακού σας κοινού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μια προσφορά η οποία θα είναι αυτό που πραγματικά ζητάτε χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και στην ασφάλεια.

Customers

www.demex.gr

Είμαστε οι Demolition Experts, οι ειδικοί στις αποξηλώσεις-καθαιρέσεις και αδιατάρακτες κοπές. Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους τεχνίτες που με επαγγελματισμό και συνέπεια αναλαμβάνουν υπεύθυνα κάθε είδους αποξήλωση με γνώμονα την ασφάλεια και τον σεβασμό στον πελάτη. Η owltech ανέλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της ιστοσελίδας με μοντέρνο σχεδιασμό

Customers

www.holigreen.gr

Η εταιρεία Ηoligreen snacks & flavors ξεκίνησε το 2021 το ταξίδι της στον χώρο της υγιεινής διατροφής, με μεράκι και πάθος, σκοπεύοντας να συνδυάσει πρωτότυπες, ποιοτικές και γευστικές επιλογές που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους. Η owltech ανέλαβε την υποστήριξη και αναβάθμιση του eshop καθώς και την προώθηση στην Meta