Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη

Να προωθήσω την ιστοσελίδα μου αξίζει ?


Τα τελευταία χρόνια η κατασκευή ιστοσελίδων έχει αυξηθεί και στην ελληνική αγορά κάτι που ήταν αναμενόμενο σύμφωνα με την ζήτηση που υπάρχει.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να δημιουργήσεις μια ιστοσελίδα ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά αυτό θα το αναλύσουμε σε άλλο άρθρο της owltech.

Αφού βρήκες τον κατάλληλο συνεργάτη τον οποίο και θα εμπιστευθείς να μεταφέρει τα θέλω σου σε ένα μεγάλο κομμάτι κωδικά, τότε σου μένουν λίγες ήμερες για να δεις την επιχείρηση σου να έχει επιτέλους και ηλεκτρονική παρουσία.

Τα δύσκολα όμως ξεκινάνε μετά…

Η ιστοσελίδα σου ή το eshop θα πρέπει να αρχίσει να προωθείται προκειμένου να μην είναι ένα από τα χιλιάδες eshop / ιστοσελίδες «φαντάσματα».

Πως όμως θα γίνει αυτό;

Ξεκινάμε ότι θα πρέπει να αποφασίσεις σε ποιο κοινό απευθύνεσαι καθώς και σε τι περιοχή ή και γλώσσα. Όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τοποθετηθούν , ανάλογα με το budget σου , σε προτεραιότητες.

Στην συνέχεια θα πρέπει μαζί με τον συνεργάτη που έχεις επιλέξει να προωθήσει την ηλεκτρονική σου επιχείρηση, να δημιουργήσετε ένα πλάνο με στόχους.

Το budget που θα διαθέτεις ανά μήνα είναι καθοριστικό και δεν θα πρέπει να εναλλάσσεται ώστε να πετυχαίνεις τους στόχους σου.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διαφημίσεις την επιχείρηση σου όπως το google ads ή οι διαφημιστικές καμπάνιες στα social media ( facebook instagram ) καθώς και η βελτιστοποίηση ως προς τις μηχανές αναζήτησης ( SEO )

Στην owltech είμαστε εδώ προκειμένου να αναλύσουμε τις ανάγκες σας στην αγορά και να βρούμε τον πλέον ελκυστικό , αποδοτικό και οικονομικό τρόπο προώθησης της ιστοσελίδας σας ή του eshop σας.

Customers

www.demex.gr

Είμαστε οι Demolition Experts, οι ειδικοί στις αποξηλώσεις-καθαιρέσεις και αδιατάρακτες κοπές. Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους τεχνίτες που με επαγγελματισμό και συνέπεια αναλαμβάνουν υπεύθυνα κάθε είδους αποξήλωση με γνώμονα την ασφάλεια και τον σεβασμό στον πελάτη. Η owltech ανέλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της ιστοσελίδας με μοντέρνο σχεδιασμό

Customers

www.holigreen.gr

Η εταιρεία Ηoligreen snacks & flavors ξεκίνησε το 2021 το ταξίδι της στον χώρο της υγιεινής διατροφής, με μεράκι και πάθος, σκοπεύοντας να συνδυάσει πρωτότυπες, ποιοτικές και γευστικές επιλογές που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους. Η owltech ανέλαβε την υποστήριξη και αναβάθμιση του eshop καθώς και την προώθηση στην Meta