Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη

Ποια επαγγέλματα χρειάζονται ιστοσελίδα ?

Δεν υπάρχει κανόνας για το ποιες επιχειρήσεις χρειάζονται διαδικτυακή παρουσία μέσω κάποιας ιστοσελίδας. Κάθε επιχείρηση έχει σκοπό την ανεύρεση νέου πελατολογίου καθώς και την αύξηση της Αναγνωρισιμότητας της. Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι ένας τρόπος προώθησης των υπηρεσιών ή των προϊόντων μιας επιχείρησης του σήμερα. Φυσικά κάθε επιχείρηση ανάλογα με το αντικείμενο της προσαρμόζει τις απαιτήσεις της στην διαδικτυακή της προβολή.

Στην Owltech έχουμε παρατηρήσει , από το πελατολόγιο μας, ότι επαγγέλματα τα οποία από τους εμπορικούς – ιατρικούς συλλόγους τους δεν επιτρέπεται να πραγματοποιήσουν κάποια διαφημιστική καμπάνια στο διαδίκτυο έχουν δει αισθητή διαφορά μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας τους και την προώθηση των υπηρεσιών τους. Επίσης μετά από τις επιτυχημένες πρακτικές SEO που ακολουθήσαμε σε πολλούς από τους παραπάνω καταφέραμε να τους κατατάξουμε στις πρώτες θέσεις των οργανικών αναζητήσεων στις μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo κλπ )

Έχουμε κατασκευάσει ιστοσελίδες στην Θεσσαλονίκη καθώς και σε άλλες μεγάλες πόλεις όπως Αθήνα, Λάρισα, Βόλο, Πάτρα, Κρήτη κ.λ.π. οι οποίες έχουν αποφέρει στους πελάτες μας μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με τους πελάτες τους.

Προσπαθούμε να προσαρμόσουμε τις ανάγκες σας σε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα είτε αφορά ηλεκτρονικό κατάστημα είτε απλή παρουσίαση των υπηρεσιών σας σε μία ιστοσελίδα η οποία σας εκφράζει.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τους δυνητικούς πελάτες σας.

Customers

www.demex.gr

Είμαστε οι Demolition Experts, οι ειδικοί στις αποξηλώσεις-καθαιρέσεις και αδιατάρακτες κοπές. Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους τεχνίτες που με επαγγελματισμό και συνέπεια αναλαμβάνουν υπεύθυνα κάθε είδους αποξήλωση με γνώμονα την ασφάλεια και τον σεβασμό στον πελάτη. Η owltech ανέλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της ιστοσελίδας με μοντέρνο σχεδιασμό

Customers

www.holigreen.gr

Η εταιρεία Ηoligreen snacks & flavors ξεκίνησε το 2021 το ταξίδι της στον χώρο της υγιεινής διατροφής, με μεράκι και πάθος, σκοπεύοντας να συνδυάσει πρωτότυπες, ποιοτικές και γευστικές επιλογές που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους. Η owltech ανέλαβε την υποστήριξη και αναβάθμιση του eshop καθώς και την προώθηση στην Meta