Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη

Ποιοί Είμαστε

We build relationships

Η εταιρεία Owltech δημιουργήθηκε από μια ομάδα από ανθρώπους γεμάτους ενέργεια και πάθος για τις υπηρεσίες του διαδικτύου και της κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων.
Η αρχή της εταιρείας ξεκίνησε πίσω από τα έδρανα του πανεπιστημίου και έφτασε σαν όνειρο στην υλοποίηση της και επίσημα ένα καλοκαίρι μετά από κόπο και προσπάθεια.

Η ομάδας μας αποτελείται από τμήματα προγραμματισμού , μάρκετινγκ , γραφιστικών καθώς και φωτογραφίας. Έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο στο οποίο μπορείτε να εμπιστευθείτε την επιχείρηση σας χωρίς να μπλέκετε τρίτους στην καθημερινότητα σας. Είμαστε εδώ ώστε να δημιουργήσουμε / κατασκευάσουμε ή συντηρήσουμε την ηλεκτρονική σας εταιρία είτε αυτό αφορά ηλεκτρονικό κατάστημα είτε στατικές ιστοσελίδες.

Έχουμε ως γνώμονα την επιτυχία της εταιρίας σας γιατί αυτό είναι και το κριτήριο της δική μας εταιρίας.

Η όρεξη μας για την δουλειά μας θα δημιουργήσει μια ανταγωνιστική σελίδα για εσάς την οποία με την συνεργασία σας θα προσπαθήσουμε με διάφορους τρόπους προώθησης και διαφήμισης να την φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η εταιρία μας αποτελείται από ανθρώπους που έχουν καινοτόμες ιδέες και ακολουθούν την μόδα του διαδικτύου έτσι θα έχετε συνεχώς μοντέρνες και πρότυπες ιδέες από εμάς για την επιτυχία σας.

Σας ευχαριστούμε που μας προσεγγίσατε και θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε ο απολυτός συνεργάτης σας.

Choose Us

Why

Owltech

Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη

Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες digital marketing και κατασκευής ιστοσελίδων

Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη

Άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη της επιχείρησης σας

Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη

Προτεραιότητα μας η προώθηση της επιχείρησης σας