Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη

Κατασκευή Eshop

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημιουργούμε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα

Η σωστή και προσεκτική κατασκευή e-shop από μία εξειδικευμένη ομάδα αποτελεί τον πλέον αποδοτικό τρόπο να αυξήσετε το πελατολόγιο και τις πωλήσεις σας. Στην Owltech γνωρίζουμε πως να σχεδιάσουμε, οργανώσουμε και υλοποιήσουμε ένα e-shop, με γνώμονα τις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών μας. Στόχος μας είναι η απόλυτη ευχαρίστηση των πελατών μας και η ορθή ανάδειξη της επιχείρησής τους στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Για να τα καταφέρουμε, αρχίζουμε πρώτα από τον πελάτη κατανοώντας τις επιθυμίες του και τις ανάγκες της επιχείρησής του, για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό για την κατασκευή του προσωπικού του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Τώρα μπορείτε και εσείς, είτε εάν έχετε ήδη φυσική παρουσία στον χώρο του εμπορίου και θέλετε να διαθέσετε τα προϊόντα σας μέσω διαδικτύου, είτε ξεκινάτε τώρα την επιχείρησή σας, να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ξεκινήσουμε από κοινού την δημιουργία του δικού σας εξατομικευμένου e-shop όπως εσείς επιθυμείτε να υλοποιηθεί.

Τα βήματα προς την δημιουργία του πρώτου σας e-shop.

  1. Πρώτη επαφή: Στην Owltech πιστεύουμε πως η πρώτη επαφή μας με τον πελάτη είναι εξαιρετικά σημαντική, διότι γνωρίζουμε τον άνθρωπο πίσω από την επιχείρηση και συλλέγουμε πληροφορίες που μπορούμε να αξιοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε το κατάλληλο e-shop για αυτόν και την εταιρία του.

  2. Εκτίμηση τιμής: Έπειτα από την επικοινωνία με τον πελάτη και την παραλαβή των κατευθυντήριων γραμμών, ξεκινάμε την εκτίμηση κόστους και χρόνου. Το συμφωνητικό συνεργασίας αποστέλλετε με email στον πελάτη περιέχοντας τους όρους και τα επόμενα βήματα της συνεργασία μας. Μετά την αποδοχή του πελάτη, η οποία γίνεται εγγράφως, και την κατάθεση της συμφωνημένης προκαταβολής, ξεκινάνε οι εργασίες για το e-shop.

  3. Συγκέντρωση και οργάνωση υλικού: Ξεκινάμε να συγκεντρώνουμε όλο το υλικό που μπορούμε όπως πολυμέσα, κείμενα, προϊόντα κ.α. μαζί με το υλικό το οποίο θα στείλει ο πελάτης και έπειτα το οργανώνουμε για να μπορούμε να το διαχειριστούμε πιο εύκολα. Όλα τα αρχεία αποθηκεύονται σε ασφαλές cloud server για να μπορούμε να τα διαμοιραζόμαστε με τον πελάτη, με σκοπό να έχει άμεση πρόσβαση και να μπορεί να προσθέτει οτιδήποτε επιθυμεί χωρίς δυσκολία για κανέναν μας. Έπειτα φτιάχνουμε τα κατάλληλα sitemaps και τα στέλνουμε στον πελάτη για έγκριση πριν ξεκινήσουμε την κατασκευή του eshop.

  4. Σχεδίαση: Σε αυτή τη φάση γίνεται η επιλογή της δομής στην οποία θα βασιστεί το κατάστημα και έχει συμφωνηθεί με τον πελάτη. Μετά από μελέτη της εταιρικής ταυτότητας της εταιρίας, επιλέγουμε τα κατάλληλα χρώματα και συμβολοσειρές που ταιριάζουν με το λογότυπο της εταιρίας και φροντίζουμε να υπάρχει μία αρμονία μεταξύ τους. Οι φωτογραφίες που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι είτε από φωτογράφιση που θα έχει προηγηθεί από την ομάδα της Owltech, είτε θα τις παρέχει ο πελάτης. Σε περίπτωση που τίποτα από τα δύο δεν είναι εφικτό, τότε θα χρησιμοποιήσουμε φωτογραφίες από το web. Έπειτα, γίνεται η επιλογή του κατάλληλο φόντου, ανάλογα με τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν, για να γίνει η σελίδα όσο το δυνατόν πιο καθαρή και ευανάγνωστη.

  5. Έλεγχος και παρουσίαση: Με την ολοκλήρωση των παραπάνω βημάτων, ελέγχουμε διεξοδικά την δομή και την λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος και το παρουσιάζουμε στον πελάτη. Καθ’ όλη την διάρκεια της ανάπτυξης του e-shop, υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον πελάτη για να δημιουργήσουμε κάτι το οποίο θα είναι όσο το δυνατών πιο κοντά στο όραμα του πελάτη. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, ο πελάτης μπορεί να προβεί σε μικρές αλλαγές, εάν το επιθυμεί, με σκοπό να προσαρμοστεί στις ανάγκες της επιχείρησής του και του ζητάμε να εκτελέσει και αυτός έναν έλεγχο στην σελίδα για να επιβεβαιώσουμε πως δεν έχει γίνει κάποιο λάθος από μέρους μας και εάν επιθυμεί την συμπλήρωση ή την επεξεργασία σε κάτι ακόμα.

  6. Βελτιστοποίηση: Μετά και τις τελευταίες διορθώσεις του πελάτη, συνεχίζουμε με την βελτιστοποίηση της λειτουργικότητας αλλά και με τον έλεγχο του site σχετικά με το SEO και τα keywords, έτσι ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις των μηχανών αναζήτησης. Επιπρόσθετα πραγματοποιείται έλεγχος σε όλες τις συσκευές για να ελέγξουμε εάν είναι responsive, δηλαδή εάν λειτουργεί σωστά τόσο σε σταθερές όσο και σε κινητές συσκευές για να προσφέρει μία ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης.

Υπηρεσίες στα μέτρα σας

Μπορούμε να σας παρέχουμε ένα
Σύνολο Υπηρεσιών κατάλληλο για τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Υποστήριξη Site

Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη
Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη

Web Marketing

Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη
Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη

Google Ads

Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη
Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη

Seo

Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη
Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη

Φωτογράφιση Προϊόντων