Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη

Google Ads

We build relationships

Ο πιο αποδοτικός τρόπος προώθησης στο web

Η προώθηση της επιχείρησής σας είναι εξαιρετικά σημαντική, για αυτό η χρήση των Google Ads είναι κρίσιμη. Το Google Ads είναι ένας από τους αποδοτικότερους τρόπους για την διαφήμιση μέσω Διαδικτύου διότι προβάλλει την επιχείρησή σας την κατάλληλη στιγμή, δηλαδή την στιγμή που ο καταναλωτής ψάχνει αυτό που χρειάζεται. Αυτό ονομάζεται στοχευμένη αναζήτηση. Μέσω των PPC (Pay-per-click) campaigns μπορείτε να κερδίσετε μία θετική απόδοση επένδυσης, να μετατρέψετε τους δυνητικούς πελάτες σας σε πιστούς με στοχευμένες καμπάνιες και να εδραιώσετε την παρουσία σας στο Display Network της Google. Η απόδοση και το κόστος αυτών των διαφημίσεων εξαρτάται από την στρατηγική που θα ακολουθήσουμε. Κακή στρατηγική σημαίνει χαμένα χρήματα,χαμένο χρόνο και χαμένη ευκαιρία να προσελκύσουμε περισσότερους πελάτες στην σελίδα.

Πληρωμένες διαφημίσεις σε αποτελέσματα αναζητήσεων.

Στοχεύοντας σε λέξεις-κλειδιά, ανάλογα με το τι αναζητούν οι υποψήφιοι πελάτες σας, σας ανεβάζουμε στα αποτελέσματα των αναζητήσεων της Google ώστε οι χρήστες να έρθουν σε άμεση επαφή με της ιστοσελίδα σας.

Display Remarketing Ads

Προβάλετε ξανά και ξανά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας με χρήση remarketing σε πελάτες που έχουν ήδη επισκεφθεί την ιστοσελίδα σας στο δίκτυο προβολής της Google.

Shopping Ads

Προβάλλετε τα προϊόντα σας στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google καθώς και στο δίκτυο συνεργατών της!

Διαφημίσεις banner

Προβάλλετε την επιχείρησή σας μέσω ειδικά σχεδιασμένων banners σε στοχευμένους χρήστες.

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε πρωτότυπα banner σε όλα τα μεγέθη που προτείνει η Google, με απώτερο σκοπό την προβολή τους σε κοινό που ενδιαφέρεται για τα προϊόντα/υπηρεσίες που προσφέρετε.

Διαφήμιση στο YouTube

Η διαφήμιση μέσω βίντεο στο YouTube είναι μία από τις πιο δυνατές και άμεσες μορφές διαφήμισης που μπορεί να χρησιμοποιήσει μία επιχείρηση για να γίνει ευρέως γνωστή, να αυξήσει τα έσοδά της και αν δεν καταφέρει να αποκομίσει μεγάλη επισκεψιμότητα στην σελίδα της, τότε σίγουρα θα έχει χτίσει ένα ποιοτικό brand awareness.

Εάν έχετε ήδη δημιουργήσει καμπάνιες Google Ads, μπορούμε να τις ελέγξουμε και να βοηθήσουμε με κάποιες βελτιώσεις. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να τις φτιάξουμε ξανά από την αρχή.

Υπηρεσίες στα μέτρα σας

Μπορούμε να σας παρέχουμε ένα
Σύνολο Υπηρεσιών κατάλληλο για τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Υποστήριξη Site

Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη
Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη

Web Marketing

Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη

Σχεδιασμός Επαγγελματικής Ταυτότητας

Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη
Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη

Seo

Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη
Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη

Social Media Marketing