Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη

Social Media Marketing

We build relationships

Παρουσιάστε την επιχείρησή σας στα Κοινωνικά Δίκτυα

Είναι γνωστό πως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) έχουν πολύ μεγάλη παρουσία στον κόσμο του Διαδικτύου και μεγάλη επιρροή στις επιλογές των χρηστών. Για αυτόν τον λόγο, η παρουσία προωθητικών διαφημίσεων ήταν αναμενόμενο να κάνουν την εμφάνισή τους σε αυτές τις σελίδες. Έτσι, η παρουσία της επιχείρησής σας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης είναι αναγκαία. Κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο ειδικά εάν δεν γίνει από ειδικούς διότι μπορεί να επιφέρει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα.

Η σωστή στρατηγική, για διαφήμιση και προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί να αποφέρει πάρα πολλούς επισκέπτες στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Για αυτόν τον λόγο στην Owltech, πιστεύουμε πως η κατανόηση των στόχων σας και της επιχείρησής σας είναι κρίσιμη για τον σχεδιασμό μίας στρατηγικής με την οποία θα προωθήσουμε την επιχείρησή σας στο μέγιστο. Έτσι, η Owltech σας προσφέρει:

  • Πλήρη διαχείριση όλων των σελίδων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: Αναλαμβάνουμε τις σελίδες και τα προφίλ σας στα Social Media (Facebook, Instagram κτλ.) και αν δεν υπάρχουν τότε τις δημιουργούμε εμείς για λογαριασμό σας.

  • Δημιουργία και ανάρτηση ενδιαφέροντος περιεχομένου: Για την συνεχή ενημέρωση του κοινού σας και την παροχή πληροφοριών για τις υπηρεσίες/προϊόντα που προσφέρετε.

  • Ενδυνάμωση του Brand Awareness της επιχείρησή σας: Ισχυροποίηση της ταύτισης των προϊόντων/υπηρεσιών σας, με το δικό σας Brand στη συνείδηση των πελατών, με σκοπό την ενδυνάμωση της επιχείρησής σας στον τομέα δραστηριότητά της.

Υπηρεσίες στα μέτρα σας

Μπορούμε να σας παρέχουμε ένα
Σύνολο Υπηρεσιών κατάλληλο για τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη
Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη

Web Marketing

Αναβάθμιση Ιστοσελίδας

Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη
Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη

Seo

Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη

Σχεδιασμός Επαγγελματικής Ταυτότητας