Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη

Search Engine Optimization

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κατακτήστε την κορυφή στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης ή SEO, όπως είναι ευρέως γνωστό, είναι κάποιες διαδικασίες βελτιστοποίησης στη δομή, περιεχόμενο και τεχνικά χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, έτσι ώστε να είναι πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης. Βασικός σκοπός είναι η “αναρρίχηση” του ιστότοπου στις κορυφαίες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης για να αυξηθεί ο αριθμός των επισκεπτών και εν δυνάμει πελατών.

  • Έλεγχος SEO

Θα ελέγξουμε την υπάρχων στρατηγική σας και θα αξιολογήσουμε πως οι τωρινές προσπάθειες επηρεάζουν τα αποτελέσματά σας. Έπειτα, θα ξεκινήσουμε την δημιουργία ενός πλάνου ενεργειών για να σας βοηθήσουμε να επαναπροσδιορίσετε και να επιτύχετε τους στόχους σας.

  • Έρευνα για λέξεις – κλειδιά

Ένα από τα κυριότερα προβλήματα που έχουν αρκετές επιχειρήσεις σχετικά με το SEO είναι η δυσκολία στην εύρεση των κατάλληλων λέξεων – κλειδιών. Θα σας βοηθήσουμε με την ταυτοποίηση των λέξεων – κλειδιών τα οποία παρουσιάζουν την καλύτερη ευκαιρία για την χρήση τους.

  • On-page SEO

Για να αποδώσουν στο μέγιστο, οι σελίδες σας πρέπει να βελτιστοποιηθούν ως προς την ταχύτητα, το περιεχόμενο και τις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης. Είτε δημιουργούμε εμείς την σελίδα, είτε σας βοηθάμε να την βελτιώσετε, θα αξιοποιήσουμε την τεχνογνωσία μας για να σας βοηθήσουμε με το On-page SEO.

  • Off-page SEO

Με το Off-page SEO αναφερόμαστε σε οτιδήποτε από όλο το Διαδίκτυο που συνδέεται με την σελίδα σας, αυξάνοντας έτσι την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης. Θα σας βοηθήσουμε με την ανάπτυξη μίας στρατηγικής για την επίτευξη backlinks και την προώθηση του brand σας σε άλλα κανάλια.

1. Αρχικός έλεγχος ιστοσελίδας για SEO: Θα συνεργαστείτε με έναν ειδικό στα θέματα SEO ο οποίος θα πραγματοποιήσει μία εις βάθος ανάλυση της επιχείρησης σας και της αγοράς. Θα εξετάσουμε και θα αναλύσουμε λεπτομερώς την σελίδα σας για να αξιολογήσουμε τεχνικά κομμάτια (χρόνος φόρτωσης, σχεδιασμός απόκρισης, κρυπτογράφηση), και να βρούμε σφάλματα και πιθανά προβλήματα. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για να κάνουμε τις αρχικές μας συστάσεις και να δημιουργήσουμε μία στρατηγική SEO. Εάν συναντήσουμε κάποια σφάλματα που βλάπτουν την κατάταξη της σελίδας σας, θα εργαστούμε επιμελώς για να τα διορθώσουμε.

2. Έρευνα στρατηγικής SEO: Η ανάπτυξη μίας στρατηγικής SEO βασίζεται στη δραστηριότητα των χρηστών και στα αναλυτικά στοιχεία που συλλέγουμε από εργαλεία όπως το Google Analytics. Αυτό μας επιτρέπει να συντάξουμε μια λίστα με λέξεις – κλειδιά που θα φέρουν ενεργούς αγοραστές στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

3. Ανάπτυξη περιεχομένου: Η ομάδα του SEO και οι δημιουργοί περιεχομένου θα δημιουργήσουν από κοινού εξαιρετικά στοχευμένες προσφορές περιεχόμενου SEO με βάση τα δεδομένα που θα συλλεχθούν. Θα γίνονται στρατηγικές ενημερώσεις στην ιστοσελίδα σας για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα που θέλετε και να δημιουργήσετε νέους πελάτες και κατ’ επέκταση περισσότερες πωλήσεις. Το νέο περιεχόμενο περιλαμβάνει βίντεο, άρθρα, ανάπτυξη συνδέσμου τόσο εντός, όσο και εκτός του ιστότοπου και τακτικές αναφορές . Θα βελτιστοποιήσουμε επίσης τα μεταδεδομένα σας για να είναι εναρμονισμένα με τις μηχανές αναζήτησης.

4. Δημιουργία backlink: Η λήψη συνδέσμων από ποιοτικές σελίδες είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για την βελτίωση του SEO σας. Αξιοποιούμε τις βαθιές βιομηχανικές μας συνδέσεις για τη δημιουργία backlinks που αυξάνουν την ισχύ του ονόματός (domain) σας.

5. Μηνιαίες αναφορές: Μερικές εταιρίες θα πάρουν τα χρήματά σας και θα αφήσουν τα analytics σε εσάς. Εμείς δεν είμαστε μία από αυτές – οι λεπτομερείς αναφορές μας θα ετοιμάζονται και θα ελέγχονται για εσάς κάθε μήνα. Πραγματοποιούμε μία λεπτομερή ανάλυση της απόδοσής μας ούτως ώστε να κάνουμε συνεχείς προσαρμογές στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, τον κώδικα και άλλα στοιχεία προκειμένου να υπάρχει μία συνεχής βελτίωση.

Υπηρεσίες στα μέτρα σας

Μπορούμε να σας παρέχουμε ένα
Σύνολο Υπηρεσιών κατάλληλο για τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη
Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη

Web Marketing

Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη
Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη

Google Ads

Αναβάθμιση Ιστοσελίδας

Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη
Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη

Social Media Marketing