Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη

Υποστήριξη Iστοσελίδας/Eshop

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διατηρούμε την σελίδα σας ασφαλή και λειτουργική

Για την ορθή λειτουργία μίας σελίδας ή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, η συντήρηση και υποστήριξη τους είναι απολύτως αναγκαία. Για αυτόν τον λόγο, στην Owltech, τις θέτουμε ως τις βασικές προτεραιότητες για οποιαδήποτε σελίδα ή e-shop υλοποιούμε με σκοπό την ανάδειξη της επιχείρησής σας, διότι ένα υγιές και λειτουργικό site σημαίνει, περισσότερη επισκεψιμότητα άρα και περισσότερες πωλήσεις.

Υπάρχουν πολλά οφέλη από την υποστήριξη των ιστοσελίδων. Μερικά από αυτά είναι:

  • Οφέλη SEO: Οι μηχανές αναζήτησης θέλουν να παρουσιάζουν σελίδες, οι οποίες ανανεώνουν τακτικά τι περιεχόμενό τους. Έτσι μία σελίδα που ενημερώνεται συνεχώς ανιχνεύεται πιο συχνά και έχει περισσότερες σελίδες καταχωρημένες στο ευρετήριο των μηχανών αναζήτησης.

  • Οφέλη χρηστών: Ένας χρήστης, όταν επισκέπτεται μία σελίδα θέλει να βλέπει διαφορετικό περιεχόμενο και όχι πάντα τα ίδια, διότι κάτι τέτοιο μπορεί να τον κουράσει και να τον αποτρέψει να επισκεφτεί ξανά την σελίδα. Εάν όμως η ιστοσελίδα είναι πάντα ενημερωμένη με νέο περιεχόμενο ο χρήστης δεν θα κουραστεί και, εάν πρόκειται για ηλεκτρονικό κατάστημα, ο χρήστης μπορεί να μετατραπεί σε πελάτη και να προτείνει την σελίδα σε άλλους εν δυνάμει πελάτες.

  • Οφέλη κοινωνικών δικτύων: Ένας από τους πιο κρίσιμους παράγοντες για την επιτυχία μίας προώθησης μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα είναι το περιεχόμενο. Η έλλειψη περιεχομένου μπορεί να οδηγήσει σε χαμένο χρόνο και χρήμα. Επομένως εάν έχετε μία σελίδα η οποία ενημερώνεται σε τακτική βάση τότε έχετε και περισσότερο περιεχόμενο άρα και περισσότερο υλικό για την προώθηση στα κοινωνικά μέσα.

  • Οφέλη ιστοσελίδας: Αρκετές φόρες, κάποιες σελίδες μπορεί να χρειαστούν ορισμένες αλλαγές στην δομή, νέες λειτουργίες, προσθήκη νέου περιεχομένου και γενικότερα άλλες προσθήκες, είτε αυτές είναι μικρές είτε μεγάλες, πράγματα τα οποία μπορεί να είναι δύσκολα για να τα κάνει ο πελάτης μόνος του χωρίς την βοήθεια και υποστήριξη από κάποιον ειδικό. Άλλωστε όσο πιο ανανεωμένη είναι μία σελίδα, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να προσελκύσει έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Υπηρεσίες στα μέτρα σας

Μπορούμε να σας παρέχουμε ένα
Σύνολο Υπηρεσιών κατάλληλο για τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη
Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη

Web Marketing

Αναβάθμιση Ιστοσελίδας

Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη
Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη

Seo

Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη
Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη

Social Media Marketing